Categorieën
Over mij

Familienaam Moison

De familienaam Moison wordt dikwijls op z’n Frans uitgesproken. Dat blijkt niet altijd juist te zijn. De naam Moison is op meerdere plaatsen in Noord-Frankrijk en de Lage Landen ontstaan. Lees hier meer over de herkomst van de familienaam Moison in het zuidwestelijke deel van het Nederlandse taalgebied in de Lage Landen.

Categorieën
Website

Gereed voor publicatie

De site is naar mijn mening redelijk ingericht qua structuur en opmaak en voorzien van enkele eigen foto’s als illustraties. De artikelen die ik eerder publiceerde in de Surinaamse dagbladen de Ware Tijd, De West en Dagblad Suriname zijn allemaal bewerkt en opgenomen onder publicaties, evenals de boeken die ik schreef. Dat is een mooi moment om de site onder de aandacht te brengen via social media.

Categorieën
Website

Nieuwe website

Deze nieuwe website heb ik half november 2020 opgezet. Het is de bedoeling dat ik, naast persoonlijke achtergronden en informatie, mijn artikelen over Suriname voor een breder publiek beschikbaar stel. Deze artikelen verschenen eerder in Surinaamse dagbladen. Het zal enige tijd vragen om alle artikelen te bewerken voor publicatie op deze website. De oudste artikelen uit begin 2017 worden het eerst geplaatst.